BOEK UIT!

Op 6 januari verschijnt ons boek! Hoe het heet? ‘HET IS TIJD MAN’. En dat is het ook. Al is het maar omdat we zelf supertrots zijn om aan jullie te laten zien waar we het afgelopen jaar nou zo druk mee bezig zijn geweest! Maar natuurlijk ook om een andere reden: de man is wat ons betreft aan zet. En dat biedt geweldige kansen.

Eerst even een sprong terug in de tijd. Een tafeltje in een koffietentje in Haarlem. Drie mannen (schrijvers) en twee vrouwen (redactrices) ontmoeten elkaar, met de intentie om een boek te maken voor de man. Silke en Marieke hadden het interview met Rob in de Happinez gelezen en wilden graag met ons in zee. Dus was het tijd voor koffie.

We waren het snel eens. We wilden een boek schrijven, precies op de manier waarop wij graag werken: met kennis, persoonlijke verhalen, ervaringen van deelnemers en goede begeleiding. Tegelijkertijd gaven we onszelf een ongebruikelijk opdracht. Of twee eigenlijk.

Ten tweede zouden we het met z’n drieën schrijven. En dat is een boek apart. Ter plekke voelden we de potentie en de uitdaging ervan. Drie weten immers veel meer dan een. En hoewel je alleen sneller gaat, kom je samen veel verder. Maar, eerlijk is eerlijk, we voelden op momenten ook waarom het verleidelijk is om het helemaal alleen te doen. Gelukkig vielen die in het niet bij de lol, inspiratie en gezonde frustratie die het ons gaf om onze drie verschillende smaken tot een voedzaam en lekker gerecht te bereiden.

En dan nu de sprong voorwaarts. Zo voelt het: Mannenkracht maakt een joekel van een jump met dit boek, bij een hoogstaande uitgeverij, Altamira. We zeiden het al: supertrots.

Het is ook een sprong voorwaarts voor jou. Dat durven we wel te zeggen (lijkt ons ook passend, dat je zoiets over je eigen boek kunt zeggen). Want het is tijd. Tijd om je niet langer te laten leiden door alle ideeën en verwachtingen over wie je als man zou moeten zijn, maar om op zoek te gaan naar jouw antwoorden op de vraag: “Wat voor man wil jij zijn?”.

Je zult ons herkennen: we bieden je op heldere, grappige, confronterende wijze een route om deze belangrijke vraag tot je door te laten dringen, en je eigen antwoorden te vinden. Zoals we altijd doen.

Op 6 januari is het zover. Dan komt ‘Het is tijd man’ uit. Om alvast te proeven, kun je vandaag al het eerste deel lezen.

DOWNLOAD HIER HET GRATIS LEESFRAGMENT >>>

MANNENKRACHT

De plek om te ontdekken wat voor man jij wilt zijn. Vrij van de verwachtingen en ideeën over hoe je als man zou moeten zijn. Om de man te worden die je wilt zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mannenpraat nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, laat je inspireren door ons onderzoek naar man-zijn en stay tuned over onze komende events.

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Volg ons voor dagelijkse inspiratie.

Scroll naar top
115 Shares
Share115
Share
Tweet