HET IS TIJD MAN! - DE DAG

Hey man, wil jij ook meer vanuit je kracht leven?
Ervaar in één dag jouw unieke mannenkracht
Zaterdag 22 januari 2022

HEy MAKKER,

We weten dat je ergens rondloopt. Met je ziel onder je arm, al hou je dat krampachtig verborgen. Want je ziet andere mannen heel succesvol zijn. Die worstelen niet, dus die hebben alles blijkbaar opgelost, op orde en voor mekaar. Althans, zo lijkt het. En daarom denk jij dat je de enige bent die het af en toe even niet weet. Die niet in verbinding staat met zijn vuur of gevoel. Even geen richting heeft in zijn leven. Of twijfelt over zijn relatie, zijn werk doodsaai vindt of simpelweg niet ervaart dat hij echt leeft. Een poor lonesome cowboy.

Niet dat je helemaal ontevreden bent met je leven. Dat het allemaal slecht gaat. Je hebt een auto, een baan, mogelijk een partner. Alles voor elkaar. Het leven gaat zijn gangetje. En dat is nou precies wat je bezighoudt. Is dit alles? Is dit nou later? Het is niet de hele tijd voorin je gedachten, maar het sluimert. Luister maar eens.

Stel dat je dit nog 10 jaar doet? Wat denk je dan?

YEAH! GAAF! WOOOHOOOO!

Als dat zo is, dan heb je de sleutel. Stuur ons een mail met je succes, we vieren graag met je mee.

Maar als je antwoord is:

MWAH. TSJA. KAN. HET WORDT OOK VANDAAG VANZELF ZES UUR.

Dan ben je inderdaad 'a long long way from home' makker.

 • “ALS MAN BEN JIJ UNIEK. MET EEN UNIEKE BESTEMMING. HET IS TIJD OM DIE TE ONTDEKKEN. SAMEN MET EEN GROEP INSPIRERENDE BROEDERS”

Een nieuwe bestemming

Het is tijd voor een nieuwe bestemming. Een met meer kleur. Meer vrijheid. Meer geluk. Meer bezieling. Meer richting. Laat je niks wijsmaken, het is echt oké om meer avontuur te willen, meer diepte. Meer te willen voelen. Een betere relatie te willen, diepere vriendschappen of fijnere seks. Want geloof ons, dat ben je waard. Als man, als mens.

Het is oké dat je niet langer die lonesome cowboy wilt zijn. Je wilt een groep gave reisgenoten om je heen. Mannen om mee op te trekken. Op wie je kunt bouwen. Die ontmoet je niet in de kroeg, want daar gaat het alleen over bier en tieten, jaarcijfers of programmeertaal. Jij wilt echt verbinding, van man tot man, broederschap. Want dat brengt jou verder in je leven. Daar zit je groei.

Wij zochten het ook. En we vonden. En met alles wat we in onze zoektocht vonden, bouwden we de Het is Tijd Man dag.

Op deze dag ga je met een fikse groep gasten het avontuur aan. Het avontuur van jezelf ontmoeten. Want de sleutel tot dit vollere, vrijere en verbondenere leven… dat ben jij.

DEZE DAG IS ECHT IETS VOOR JOU, WANNEER JE:

 • Er klaar mee bent om het alleen te doen. Je verlangt naar een groep broeders om samen mee op avontuur te gaan.

 • Je eens wilt gaan genieten van de reis, en niet alleen maar bezig wilt zijn met de eindbestemming.

 • Je leven op het gebied van je werk, je relatie(s) of je financiële situatie wel eens een Mexicaanse peper en een flinke dosis helderheid kan gebruiken.

 • Je meer zicht wilt krijgen op je binnenwereld, afgewisseld door een lekker potje stoeien of taekwondo.

 • Merkt dat het tijd is om die ingekakte man weer eens wakker te schudden. Wake-up! Je leeft!

 • “Voel je dat het tijd is voor verandering in je leven? Ben je er klaar mee om het alleen te doen? Op de 'Het Is Tijd Man Dag' begint jouw nieuwe avontuur.”

WAT GAAN WE DOEN?

Op de 'Het Is Tijd Man Dag' werken we met krachtige oefeningen uit de vier windstreken, waardoor je:

 • Inzicht krijgt over wat jou als man op een diepere laag bezighoudt, en hoe je dat een grotere rol kunt laten spelen in je leven.

 • Je mannenkracht zult voelen – en dat die juist gezond en creatief is, en veel dichterbij dan je vaak ervaart.

 • Gave reisgenoten ontmoet: mannen zoals jij, die geïnteresseerd zijn in groei en wel met beide benen op de grond staan.

 • Je fysiek sterker voelt; we gaan aan de slag met ons hoofd en ons hart- en ook met ons lichaam.

 • En niet te vergeten: geniet van je man-zijn!

Na de HITM-dag zul je geen genoegen meer nemen met het grijze gevoel van alledag. We rusten je uit voor een nieuw avontuur. Je krijgt praktische handvatten die je meteen kunt toepassen. Je ontmoet gave mannen met wie je contact kunt houden. Je ontmoet je gezonde mannelijke kracht. En je ontmoet de belangrijkste man in je leven: jijzelf. Op hele nieuwe manieren. Het is je gegund makker. Want wat is er veel te beleven.

JE GIDS TIJDENS DEZE REIS

20 jaar persoonlijkheidsontwikkeling, mannenwerk, vechtsport en tantra

JB.NL 9

JEROEN BIEGSTRAATEN

"Denk niet dat dit het is, beste man! Laat je verrassen, al is het maar een keer in je leven. Doe mee. Er is zoveel te ontdekken als man. En ik mag dat zeggen. Opgegroeid tussen feministische vrouwen, met een afwezige vader, onderzoek ik al mijn hele leven wat het inhoudt om een man te zijn in deze tijd. Oude boodschappen die ik oppikte over de man als agressor, roofdier en machtswellusteling heb ik leren ombuigen naar het zijn en zien van de man als een krachtig, gevoelig wezen, wat veel kan leren in het werkelijk losschudden van zijn manen (lees: belemmerende manbeelden). 

Ik neem je mee op een reis naar allerlei uithoeken van het man-zijn. Van de kracht van vechtsport naar het vermogen je te laten raken door het leven en alles en iedereen daarin, wat ik leerde via tantra. Mijn werk is doorspekt met een diep -shamanistisch- besef dat we geen onderdeel zijn van de natuur, maar dat we de natuur zelf zijn, en dat alles in ons werkt zoals het buiten ons werkt. 

Ik ben je gids. Niet omdat ik álles al gezien heb, welnee, mijn reis is ook in volle gang - maar wel omdat ik je veilig mee kan nemen naar een aantal hele gave bestemmingen waar je wat mij betreft minstens 1x in je leven geweest moet zijn. 

Welkom aan boord

Mijn achtergrond: Drs Nederlands, acteur, businessconsultant, oprichter en hoofdtrainer Black Bear Taekwondo, voorheen student-assistent-leraar-directeur aan het Centrum voor Tantra Amsterdam, nu tantraleraar en relatiecoach bij Avond vol Aandacht - en natuurlijk auteur en trainer bij Mannenkracht."

Andere mannen over Jeroen:

“Ik vond je begeleiding echt fantastisch: zonder oordeel, gelijkwaardig en menselijk. Met ruimte voor alles wat je als man kunt tegenkomen in je leven. Dank je wel.” Koen Poels

"Ik heb Jeroen ervaren als een oprechte, gedreven en sensitieve coach. Hij voelde de onbewuste drijfveren goed aan en wist deze met de juiste vragen bloot te leggen. Echt heel fijn; ik kan hem echt aanraden." Gert Jan Hellemons

 • "WIL JE PROEVEN WAAR JE VRIJHEID BEGINT? HOE JE MEER UIT JE MANNENLEVEN KUNT HALEN? GA HET AVONTUUR AAN OP DE 'HET IS TIJD MAN' DAG"

Ervaringen

hugo
Hugo

"Ik wil je nog even persoonlijk bedanken voor de enerverende dag. Grote klasse. Echte veiligheid met grote mannen is tamelijk bijzonder. Kom wellicht nog een x en zal jullie prijzen en verkopen. Ik ken nog wel een kandidaat. Klasse."

tom
Tom

"Laat dit even binnenkomen. Jullie veranderen levens. Jullie inbreng is waanzinnig. Dat mag gezegd worden. Zo bedankt voor de pijn in mijn hart. Dat ik het heb mogen zien en voelen. Ik ga jullie wijsheid zeker nog benutten. Dank jullie wel.”

Koen
Koen

"Het feit dat je als man zijnde niet alleen bent op een pad vol twijfel, onzekerheden en verwarring is een ervaring die ik iedereen gun. Al je emoties worden geaccepteerd, je mag er zijn zoals je bent!"

KOM NAAR DE 'HET IS TIJD MAN DAG'

Ontmoet jezelf en andere mannen op een eerlijke, avontuurlijke, krachtige en raakbare dag. We geven deze dag maar een paar keer per jaar. Zorg dat je erbij bent.

Datum: Zaterdag 22 januari 2022, 10:00u - 17:00u

Locatie: Breekjaar, Krelis Louwenstraat 1, c01, Amsterdam

Zelf meenemen: Lunch (thee is aanwezig)

Bijdrage: € 117,- pp (incl BTW)

Het programma begint over:

* DISCLAIMER: De Het is Tijd Man Dag is geen therapiegroep of therapiesessie en ook geen vervanger voor therapie of professionele GGZ hulp. Als je kampt met bijvoorbeeld verslavingsproblematiek, raden we je aan professionele hulp te zoeken.

Veelgestelde vragen

Testen voor toegang doen we niet aan, prikken is iedereen zijn vrije keuze, je mond afdekken vinden wij niet wenselijk, knuffels wel maar zijn optioneel en we respecteren ieders mening. Verder houden we de ontwikkelingen in de gaten, en passen ons programma waar nodig aan. Natuurlijk blijf je thuis als je klachten hebt.  

Mooi moment om eens te kijken hoe het er voor staat met je lijf. Don't worry, jij doet wat jij wilt en kunt, in jouw tempo, met jouw lijf.

Juist niet! Deze dag is speciaal voor jou. Er zijn zoveel mannen zoals jij, die op de Het Is Tijd Man Dag hun eerste stap zetten op dit prachtige mannenavontuur, op hun eigen mannenreis. Mooi onderwerp, waar je het tijdens de dag heel goed over kunt hebben met je reisgenoten, en met ons. Van harte welkom. En mocht je al wel ervaring hebben, geloof ons, je gaat echt iets nieuws beleven.

Check altijd even hoe hij er in staat. Hij is van harte welkom. 

Hartstikke mooi. We helpen jou graag met een goed verhaal, dat helpt ons ook weer in onze missie om mannen liefdevol en stevig wakker te maken. We verschenen o.a. al in Happinez, Playboy, Radar Magazine en bij 3FM. Stuur Rob een mail met je vraag en hij neemt contact met je op.

Scroll naar top