Gratis live webinar

Van man tot man

'Kom los van blokkades en verwachtingen
En leef vanuit vrijheid en verbinding!'

MELD JE NU HIERONDER AAN:

Maar aan die vraag gaat behoorlijk wat vooraf.

Wist je namelijk dat er een shit-load aan verwachtingen en ideeën zijn waar jij als man aan moet voldoen? Beelden over man-zijn die jou in zijn greep hebben – zonder dat je er bewust van bent. Beelden die je deels zelf hebt bedacht – of die via externe bronnen zoals je opvoeding en de media tot je zijn gekomen.

Een echte man huilt niet en toont geen emoties. Een man moet veel geld verdienen en wilt altijd winnen. Een echte man schreeuwt het hardst en heeft de dikste auto. En een echte man staat altijd voor iedereen klaar – maar vraagt zelf nooit om hulp.
Precies die beelden en verwachtingen zorgen ervoor dat jij jezelf niet vanuit volledige vrijheid de vraag kunt stellen: "Wat voor man wil ik zijn?" Laat staan dat je de vrijheid en kracht voelt om die man ook te worden.

Misschien denk je: waar the f*** hebben die gasten het over? En dat begrijpen we maar al te goed. Ook wij hadden jarenlang vette blinde vlekken op de blokkades die ons tegenhielden om de man te zijn die we werkelijk willen zijn. Sterker nog, we hebben ze nog steeds. Maar door deze beelden, ideeën en blokkades in het vizier te krijgen kunnen we ze aanpakken – of beter gezegd – ermee dansen. Ze zien, maar ons er niet langer door laten leiden. Dat maakt de weg vrij naar leven vanuit vrijheid, rust, energie en ontspanning.

Tijdens dit live webinar:

  • Laten we je zien hoe het komt dat jij gevangen zit in jouw ‘script’; een set aan regels en beelden waar jij van jezelf aan moet voldoen om (een echte) man te zijn.

  • Krijg je inzicht in de schadelijkheid van dit script; jouw blokkade naar vrijheid.

  • Onthullen wij over onze meest hardnekkige manbeelden en hoe we daar losser van komen. Je herkent ze ongetwijfeld

  • Ga jij concrete stappen zetten om losser te komen van jouw blokkades: op weg naar een vrijer leven.

  • Is er ruimte om al je vragen te stellen.

BEGELEID DOOR:

Jeroen Biegstraaten en Pieter Schop

Jeroen en Pieter

Jeroen en Pieter zijn twee van de drie initiatiefnemers van Mannenkracht, en co-auteurs van het boek ‘Het is tijd man’. Met 20 jaar coachervaring begeleiden ze mannen op hun levenspad, met daarbij de steeds terugkerende vraag ‘Wat voor man wil je zijn?’ centraal. 'Om de man, vader, collega, partner en vriend te worden die je diep van binnen wilt zijn.' Een zoektocht die hen dagelijks bezighoudt. Ze laten veel van zichzelf zien en mijden de taboeonderwerpen niet, want daar ligt juist de sleutel naar een doorbraak. Hun boek en (online) programma’s hebben de levens van veel mannen veranderd.

Verder:

  • Dit live webinar is gratis en krijg je van ons cadeau. Let op: geen opgenomen materiaal.

  • Live Q&A: Stel al je vragen.

  • Begeleid door Jeroen Biegstraaten en Pieter Schop: co-auteurs van het boek 'Het is tijd man'

Schrijf je nu in voor het gratis webinar

Scroll naar top