Werk met ons

Hieronder vind je een overzicht van alle workshops, trainingen, evenementen en programma’s die we organiseren. Kijk rustig rond en wees welkom. We ontmoeten je graag.

527IMG_0494 kopie

Het is Tijd Man - De Dag

We schreven een boek. Want het is tijd voor een nieuwe bestemming. Een met meer kleur. Meer vrijheid. Meer geluk. Meer bezieling. Meer richting. Laat je niks wijsmaken, het is echt oké om meer avontuur te willen, meer diepte. Meer te willen voelen. Een betere relatie te willen, diepere vriendschappen of fijnere seks. Want geloof ons, dat ben je waard. Als man, als mens. Ontdek daarom jouw unieke Mannenkracht op deze dag.

WaterenVuurPublicatie1-35

Expeditie Mannenkracht

Je voelt dat het tijd is voor een grote sprong. In het diepe, in je groei, in je man-zijn. Tijd om jouw unieke mannenkracht vrij baan te geven. Volop in de wereld te zetten. Door je shit en je glorie te omarmen. En dat doe je niet alleen: dat doe je met een vaste groep reisgenoten. Een intensief, transformatief traject van vier maanden voor mannen die veel te geven hebben.

bg-ww

Voluit!

Om je veilig te laten gaan, is er iets extra's nodig. Iets wat we niet makkelijk meer tot onze beschikking meer hebben, maar waar onze mannenziel naar smacht: broederschap. Een groep mannen om je heen die je beet hebben. Maar die je ook oprecht spiegelen en je helpen een nieuwe koers in te slaan. Mannen die met je meegaan de diepte in, om samen weer aan de oppervlakte te verschijnen. Loslaten wordt een stuk makkelijker als er een groep mannen is die je vasthoudt.

Scroll naar top