Werk met ons

Hieronder vind je een overzicht van alle workshops, trainingen, evenementen en programma’s die we organiseren. Kijk rustig rond en wees welkom. We ontmoeten je graag.

mannenpraat

Mannenpraat

Of het nu gaat over je werk, relatie(s) of seksleven, Mannenpraat is dé plek om jouw verhaal op tafel te leggen. Een avond om laagdrempelig te delen waar je tegenaan loopt en hier erkenning en herkenning in te vinden. Op weg naar meer vrijheid en ontspanning. Elke laatste maandag van de maand een avond met mannen onder elkaar. Wees welkom!

webinarbg

Schouder aan schouder

Hét online persoonlijke ontwikkelings-programma voor mannen. Gedurende 8 weken ga je met maximaal 30 man de diepte in – op weg naar meer focus en richting in je leven. Na dit avontuur voel je meer mentale weerbaarheid, fysieke kracht en spirituele kracht. Voor mannen die er écht voor willen gaan in het leven, klaar zijn om het alleen te doen, en geen genoegen nemen met halve maatregelen. 

Mannenpraat nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, laat je inspireren door ons onderzoek naar man-zijn en stay tuned over onze komende events.

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Volg ons voor dagelijkse inspiratie.

Scroll naar top